“JANGAN SAMPAI AKU BUKA AIB KELUARGA KAU…” -KAK KM MENGAMUK DENGAN SEPUPU

0
1528

Masih lagi hangat diperkatakan mengenai isu majlis perkahwinan anak dramatis Normah Damanhuri, terdahulu seorang tetamu yang dipercayai mempunyai ikatan persaudaraan, telah meluahkan rasa kesal terhadap majlis tersebut.

Tidak senang dengan kenyataan yang dibuat oleh lelaki yang dipercayai anak saudara kepada dramatis berkenaan, anak perempuannya yang mesra disapa sebagai kak KM telah meluahkan rasa tidak puas hati di IG.

Jangan sampai aku buka aib keluarga kau!
Menerusi IG story Kak KM, dia yang berang dengan kenyataan sepupunya di Facebook, yang disifatkan sebagai berlagak alim telah membuatkan usahawan jamu itu sangat marah.

Malah dalam video tersebut, kak KM sempat memberi amaran kepada sepupunya supaya jangan terus mencucuk api kemarahan jika tidak mahu keluarganya pula di aibkan

Depan boleh la senyum2
Terbaru, satu permohonan maaf secara terbuka telah dibuat dramatis Normah Damanhuri di akaun Instagram miliknya, yang nyata kesal dengan kejadian yang berlaku.

Walaubagaimanapun, diharapkan kedua-dua pihak menyelesaikan perkara ini dengan baik tanpa perlu mengaibkan keluarga masing-masing memandang mereka ada pertalian darah.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here