”Kononya Nak Record Moment2 Time Bersalin Sekali Ini Yang Terjadi”

0
1578

Pelakon Mawar Rasyid yang kini masih lagi dalam tempoh berpantang,semalam beliau ada berkongsi satu fotonya bersama suami Raz

Tadi Mawar kata “dah lama tak selfie dengan Abang” Pastu Raf jawab “Alaa, shian dia. Bukan nye selfie je, dah lama kita tak buat banyak benda berdua, macam dinner sama2, movie sama2. Tapi kalau kita keluar dinner berdua mesti kita rasa macam first time dinner sekali kan? Like our first date hehe. Sabar sikit je kay, Anje dah nak abis pantang da” Love you Husband, you’re my number one rafyaakob

Dan yang terbaru pula,Mawar berkongsi video kononya beliau mahu berkongsi moment-moment beliau semasa pregnant.

Konon nya nak record moment2 time bersalin hehe. Tetiba rasa macam rindu nak pregnant pulak. Eh? rafyaakob

VIDEO:

Kini Mawar sudah hampir habiskan masa berpantangnya,anaknya Raden juga sudah hampir satu bulan.Pejam celik pejam celik Raden sudah besar kan,sungguh comel Raden

KOMEN NETIZEN:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here